Framme och helskinnad

Det har varit svarare an jag trodde att hitta ett internet caf'e som varit oppet. Igar var mycket stangt p.g.a. av firandet av att Ramadan var over. Jag bor pa ett billigt hotell i Tehran fram till mandag. Da fortsatter jag mot Isfahan och Alis slaktingar. Jag har lite daligt med tid just nu for bilder men jag ska forsoka hitta ett internet caf'e narmre mitt hotell sa att jag kan fixa lite bilder, jag har nagra riktigt goa pa gang redan nu!

Kommentarer
Postat av: johan.

Hallå Mallawalla!

Kul att höra att du överlevt så här långt! Ser fram emot att höra mer snart & se lite lökiga bilder - kan tänka mig att det kommer bli en hel del. Jag har två jobb på G, du får kolla vår blogg om jag får dem i nästa vecka! Tja!

2008-10-02 @ 23:34:14
URL: http://www.abagofpeanuts.blogspot.com
Postat av: David

Gött att allting är bra so fare so good! Ser fram emot ny sköna bilder och lite skön korrespondens allá Bruce Chatwin. tata

2008-10-03 @ 16:42:00
Postat av: Gustavo

Tja man!fick ett sms från dig idag...dock inte hela! Det framgick enbart "att dem i Iran är hustlers" sedan tog det slut.



Tänker på dig!



Da svidánja

2008-10-03 @ 16:45:30
Postat av: Pappsen

Hej Jesper.

Hoppas att allting är bra. Hörde av mamma att det ordnade upp sig med pengarna. Vi är i Borrby och där såg jag ett program om Tibet.Mer mindre kända ställen i sydöstra Tibet.Om du kommer dit åk till floddalen Yarlong River.Jättevackert och häftigt 3 ggr högre än Grand Canyon. Vidare besök det heliga berget Mount Karlash,det heliga berget,världens axel,ingen har någonsin fått bestiga berget,men vackert och intressant.

Mamma och jag skall på bio i Borrby i kväll.

Vi hörs

Pappsen

2008-10-04 @ 10:30:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0